LAJMI 1

        Sot me date 16 shkurt 2018 ne saje te bashkepunimit te suksesshem 4 vjecar midis Drejtorise se Shkolles  , Dep.TIK dhe QKF Durres  per organizimin dhe zhvillimin  e Konkursit Shkencor "UNE EDHE KOMPJUTERI" e fazes se dyte te olimpiades se informatikes midis nxenesve te shkollave 9-Vjecare  te Durresit. Pjesmarrje masive prej 83 nxenesve , fitues te fazes se pare te zhvilluar ne shkollat e tyre.

Njoftimi shoqerohet edhe me nje album me foto.